Skip to content

1 – 3 dages levering.

Catavini logo hvid

Vores Historie

Velkommen til CataVini – vine fra Catalonien – med hjerte og passion…

Om CataVini

De fleste vil kunne nikke genkendende til en karakteristik af spanske rødvine som meget tunge, fulde af mørke bær, lidt skarpe på tungen og ikke mindst lidt bidende eller meget dominerende tanniner. Men i de seneste 2 årtier er der sket en forrygende udvikling i de spanske vine. Den industrielle masseproduktion findes stadig men flere og flere søger et eget udtryk langt væk fra den industrielle ensartethed der nu må vige for unge, entusiastiske generationer af vinmagere der vil noget hélt andet med deres vine. Disse vinmagere er spændende at opdage og følge  – fordi de vender tilbage til de lokale og traditionelle druesorter for at skabe lokale karakter, personlighed og unikke egenskaber i deres vine. Nye såvel som gamle dyrkningsområder og metoder tages i brug – gamle områder forandres og nogle steder revolutioneres.

Vores rejse

I de sidste 10 år har vi hvert år besøgt Catalonien  – og i takt med indsigten er fascinationen blevet større og større af lokale vinmageres kærlighed og entusiasme for deres vine.

Det er vældig spændende og fornøjeligt  – og det er vel dét at drikke vin handler om: At gå på opdagelse i forskelligheden  – at være nysgerrig og åben for vinens stimulering af vores sanser.

Vi vil gerne dele vores nysgerrighed og fascination af området med dig  – og derfor oprettede vi denne lille virksomhed pr. 1. juli 2018.

Vinens vej

Vinene vi importerer kommer fra nogle ganske få områder i det spanske Catalonien og fra nøje udvalgte vingårde som vi personligt har besøgt.

Vi importerer selv vinene  – ingen fordyrende mellemled  – og kan derfor tilbyde kvalitetsvine til særdeles fordelagtige priser. Priserne er absolut minimerede  – og derfor vil du ikke hos os finde ‘Ugens tilbud’ etc.  – vi kan ikke levere billigere…

Vi vil gerne dele vores nysgerrighed og fascination af området med dig  – og derfor oprettede vi denne lille virksomhed pr. 1. juli 2018.

Vinområderne

Vores foretrukne områder er på nuværende tidspunkt DOQ Priorat og DO Montsant, men vi arbejder for også at kunne tage vine hjem fra andre områder  – bl.a. DO Conca de Barberà, DO Costers del Segre og DO Terra Alta, hvor der også produceres fremragende vine.

Med andre ord er vi hos CataVini ret vilde med vine fra Catalonien og hos os finder du kun vine, som vi selv kan lide og fra små producenter.  Vi har besøgt alle de vingårde vi handler med og garanterer, at vinene er produceret med hjerte, sjæl og passion.

Kvalitet og service

Hos CataVini finder du udelukkende vine, der er produceret af håndplukkede druer. Vinene vi gerne vil dele med dig er med karakteristika, særpræg og personlighed  – og skulle du opleve fejl i flaskens indhold bytter vi naturligvis med et smil.

Vi tilbyder levering direkte til din dør i hele Danmark uanset om du handler privat eller som erhvervskunde  – og har du behov for en individuel erhvervsløsning – f.eks. gavevin i flere prisklasser er vi naturligvis behjælpelige.

Vi tilbyder unikke vinoplevelser og arrangerer gerne en spændende aften på forespørgsel. 

Velkommen til – vi glæder os til at levere din næste vinoplevelse

De bedste vinhilsner

UNDERSKRIFTER W-tynd