1 – 3 dages levering.

Barbara Forés El Templari HQ PNG WEB

El Templari 2017

Pris pr. stk. v/1 stk.: 130,00 kr.
Pris pr. stk. v/6 stk.: 110,00 kr.

Vingården Bàrbara Forés er lokaliseret i byen Gandesa i DO Terra Alta og drives af ægteparret Manuel Sanmartín og Carmen Ferrer med deres datter Pili Sanmartin Ferrer.

Landskaberne er tørre og er en mosaik af vinmarker, oliventræer og kornmarker; masser af sol, meget lidt regn og omgivende fauna af Middelhavsplanter som gyvel, tornblad, rosmarin, timian og brombær sammen med uensartede områder af skov og alt hvad der vokser der.

Hele denne mosaik er med til at præge vinstokkene og druerne og dermed vinenes karakteristika.

Vingården og dens produktion er certificeret økologisk (CCPAE, The Catalan Council of the Organic Production) og praksis i vingården strækker sig ud over kravene fra den økologiske certificering. De betragter det som deres vigtigste mål at reetablere jordens frugtbarhed, reducere erosion af jorden og i det hele taget dyrke efter bæredygtige principper.

Denne vin er fra parcellen ’La Obaga de Tomaset’ som er placeret under kalkstensformationerne i bjergene Serra de Pàndols og markernes jorde er skrånende bakker der består af konglomerater af aflejringer fra krebsdyr, ler og silikater.

Denne rødvin er produceret på Morenillo og Garnatxa Negra.

Dyb, mørk rød. aubergine i kanten med lange tunge gardiner. Flot dybde i farven.

I næsen tung og fyldig og fortættet mørk frugt  –  blommer, solbær og noter af chokolade.

I munden stor og fed smag. Kraftig, velafbalanceret, masser af sort frugt –  kirsebær, solbær og modne blommer. Fed og smøragtig i munden –  nærmest den rene fløjl uden at kamme over til det vulgære.

Noter af lakrids, krydderier, peber, vanille, enebær og chokolade. Velafbalancerede tanniner og en lang, lang lækker eftersmag.

En særdeles delikat og fyldig basse…

Samlet produktion: 3258 flasker

Barbara Fores El Templari 2017 billede af skema