1 – 3 dages levering.

1 ROSAT BARBERA FORES

Bàrbara Forés Rosat 2018

Pris pr. stk . v/1 stk.: 85,00 kr
Pris pr. stk . v/6 stk.: 75,00 kr

Vingården Bàrbara Forés er lokaliseret i byen Gandesa i DO Terra Alta og drives af ægteparret Manuel Sanmartín og Carmen Ferrer med deres datter Pili Sanmartin Ferrer.

Med deres vinproduktion ønsker de at fremhæve landskabernes betydning for vinenes karaktér.

Landskaberne er tørre og er en mosaik af vinmarker, oliventræer og kornmarker; masser af sol, meget lidt regn og omgivende fauna af Middelhavsplanter som gyvel, tornblad, rosmarin, timian og brombær sammen med uensartede områder af skov og alt hvad der vokser der.

Hele denne mosaik er med til at præge vinstokkene og druerne og dermed vinenes karakteristika.

Vingården og dens produktion er certificeret økologisk (CCPAE, The Catalan Council of the Organic Production) og praksis i vingården strækker sig ud over kravene fra den økologiske certificering. De betragter det som deres vigtigste mål at reetablere jordens frugtbarhed til gavn for fremtiden. De behandler markerne med lokale organiske gødningsmidler af vegetabilsk og animalsk oprindelse. I nogen tid har de også begrænset jordbearbejdning for derved at beskytte jorden mod erosion, reducere CO2-forbruget, øge biodiversiteten og reducere forbruget af værdifulde ikke-vedvarende ressourcer som vand og næringsstoffer.

Denne fantastiske rosé gør sig særdeles flot i glasset med dens dybrøde hindbærfarve med blåligt skær.

Duften er pragtfuld med masser af vild skovfrugt, hvor jordbær, hindbær og æble er fremtrædende.

Smagen er liflig, frisk, frugtig. Masser af røde sommerbær som jordbær og hindbær, lidt grapefrugt og kanten af citrus. Som i mange andre rosévine fås der også hér en kant af bitterstoffer som understreger og komplementerer vinens friske syre og diskrete sødme i en smuk, delikat lang eftersmag med noter af anis.

Anvendes som lækker aperitif, som terrassevin eller til fisk og grønne salater.

Produktion: 9600 flasker

1 BÀRBARA FORÉS VINFAKTA