1 – 3 dages levering.

2 CAVA HONOR BRUT ROSÉ-BILLEDE

Cava Honor Brut Rosé

Pris pr. stk . v/1 stk.: 80,00 kr
Pris pr. stk . v/6 stk.: 70,00 kr

Celler Jan Vidal er en vingård med traditioner tilbage til midten af sidste århundrede og er beliggende i nærheden af Barcelona i hjertet af DO Penedès. Vingården blev kommercielt etableret i 1970 under navnet ’Honor Jan Vidal’ og har siden ekspanderet til at producere en række mousserende vine (cava), rød- og hvidvine, olivenolie og balsamico.

Vinmarkerne i hjertet af Baix Penedès ligger kun nogle få meter over havets overflade og er omgivet af hundredårige oliventræer som giver oprindelse til deres olivenolier af bedste kvalitet(DOP Siurana).

Vingården har marker og produkter fra DO Cava, DO Penedès og DO Montsant.

Druerne er de traditionelle for området og produktionen af Cava  – Xarel∙lo, Macabeo og Parellada. Desuden anvendes druen Trepat til fremstilling af Cava Brut Rosé.

Til produktionen af deres linje – CAVA HONOR – udvælges druerne altid manuelt og fra vinstokke mere end 50 år gamle. Druerne behandles efter traditionelle principper og deres Cava Honor Brut er altid med mindst 12 måneders lagring.

I glasset er denne lækre Cava Brut Rosé smuk laksefarvet med lette violette toner. De fine små bobler smyger sig elegant på indersiden af glasset.

Duften er frisk og frugtig med dominerende dufte af vilde røde frugter men frem for alt skovjordbær.

Smagen er frisk, let syrlig, frugtig og behagelig. Struktureret og med en flot integreret kulsyre. Afsluttes med en behagelig og fin sødme

Ideel som aperitif og kan fint kombineres med alle former for fisk og grønne salater.

2 CAVA HONOR BRUT ROSÉ VINFAKTA