1 – 3 dages levering.

L'Home del Nassos BILLEDE AF VINEN

L’Home dels Nassos 2018

Pris pr. stk. v/1 stk.: 120,00 kr.
Pris pr. stk. v/6 stk.: 110,00 kr.

Vingården Artesà del Temps er et projekt skabt af de 2 brødre Oriol og Albert Biosca  – oprindeligt ingeniører men med lidenskab for vine. De har nu skabt deres egne 2 vine ”Les Campanes de Lima” og ”L’Home dels Nassos”.

Deres vinmarker er placeret i 2 forskellige DO  –  de hvide druer (Xarel·lo) i DO Alella og de røde druer i DO Terra Alta. Deres unikke vine er skabt med stor omhu og kærlighed til naturen, traditionerne og processerne i vinfremstillingen. De har i deres produktion allieret sig med de 2 ønologer fra firmaet Thunder Wine Makers –  Antonio Lopo og Sergi Figueres (bedste sommelier i  Catalonien og Spanien i 2012). Brødrene har endnu ikke deres egen vinkælder men lejer sig ind på 2 steder –  vinkælderen Mas Tarroné og Buil & Giné

L’Home dels Nassos  –  Manden med næserne. Vinens navn refererer til en af de mest legendariske karakterer i den catalanske mytologi, hvis legende også rækker til andre områder i Spanien  –  Rioja, Teruel, Navarra, Mallorca m.fl. Myten fortæller, at manden hver d. 1. januar gendanner 365 næser og derefter mister 1 næse om dagen. Desuden, at han kun kan ses d. 31. december, hvor han således kun har 1 næse tilbage.

I glasset er vinen klar, medium til dyb rubinrød/granatrød og med fede gardiner.

Duften er fyldig med modne røde bær, tørrede nelliker, roser, allehånde og med noter af vanille og laurbær.

Smagen er umiddelbar frisk og frugtig, fløjlsagtig med fuldmodne søde solbær, vanille, chokolade med noter af peber, svesker og krydderier. Flot og velafbalanceret syre samt let mineralitet og lækre tanniner. Lang og behagelig eftersmag med noter af vanille og fennikel.

Meget flot vin!

Kan nydes afkølet som frokostvin eller ved 18 oC til grillstegt kød, fede oste, kraftige gryderetter og en lækker rød bøf.

Af denne årgang er der produceret 5159 flasker.

Årgangen vandt bronze ved den årlige catalanske konkurrence om den bedste unge vin.

L’Home dels Nassos 2018