Skip to content

1 – 3 dages levering.

Estones

Cellar Estones

Estones – Vine fra Mas Sersal  – blev dannet i 2008 med det formål at producere bæredygtige kvalitetsvine i respekt for miljøet.

De ønsker med deres produktion at styrke båndene til DO Montsant og Terra Alta med en høj grad af identifikation med de traditionsrige DO Priorat og Terra Alta. De har i deres arbejde med vinene ønsket at forpligte sig til at producere gode, unikke, originale vine med en særegen karakter.

Produktionen af vinene styres af 2 passionerede mænd  – vinmageren Salvi Moliner og sommelieren Sergi Montalà. Med deres nysgerrighed og ekstensive viden om vine og vinproduktion skaber de de unikke vine fra Estones.

I nærheden af Aiguasal i Falset kommune høstes Garnatxa-druen fra en 10 hektars gård med skrånende skifermarker. Fra gamle vinmarker i Guiamets høstes Carignan.

I Batea høstes den hvide Garnatxa fra marker i 350 til 500 meters højde. Markerne er under indflydelse af såvel Middelhavsklimaet og det mere kontinentale med store kontraster mellem dag- og nattemperaturer. Nedbørsmængder på mellem 300 og 400 millimeter om året, et særdeles højt antal solskinstimer med både nordlige, vestlige og havvinde til at opfriske luften i den varme sommertid sikrer druernes helbred under modningen.