Moranillo-druen kaldes også Spaniens Pinot Noir, idet vinen der produceres på denne drue er kompleks og nuanceret med elegante aromaer og smagsnoter.
I glasset fremstår vinen med en lys til medium rød farve, der kan variere fra kirsebærrød til rubinrød.
I næsen en bred vifte af duftende noter herunder røde bær som kirsebær og hindbær, sammen med jordagtige undertoner, skovbundsnoter og krydderier som nelliker og kanel.
Smagsprofilen er kompleks og nuanceret. Den kan have en silkeblød tekstur og medium til let krop, med delikate tanniner, der giver struktur uden at være overvældende. Smagen omfatter frugtige nuancer af kirsebær, jordbær og hindbær, undertoner af svampe, læder eller skovbund samt subtile krydrede noter.
Afslutningen på en Morenillo-vin er ofte lang og elegant, med en behagelig syre, der efterlader en forfriskende følelse i munden. Denne type vin har også tendens til at udvikle sig smagsmæssigt med alderen, hvilket giver mulighed for en endnu dybere kompleksitet og finesse over tid.
Vingården Bàrbara Forés er lokaliseret i byen Gandesa i DO Terra Alta og drives af ægteparret Manuel Sanmartín og Carmen Ferrer med deres datter Pili Sanmartin Ferrer.
Landskaberne er tørre og er en mosaik af vinmarker, oliventræer og kornmarker; masser af sol, meget lidt regn og omgivende fauna af Middelhavsplanter som gyvel, tornblad, rosmarin, timian og brombær sammen med uensartede områder af skov og alt hvad der vokser der.
Hele denne mosaik er med til at præge vinstokkene og druerne og dermed vinenes karakteristika.
Vingården og dens produktion er certificeret økologisk (CCPAE, The Catalan Council of the Organic Production) og praksis i vingården strækker sig ud over kravene fra den økologiske certificering. De betragter det som deres vigtigste mål at reetablere jordens frugtbarhed, reducere erosion af jorden og i det hele taget dyrke efter bæredygtige principper.
Denne vin er fra parcellen ’La Obaga de Tomaset’ som er placeret under kalkstensformationerne i bjergene Serra de Pàndols og markernes jorde er skrånende bakker der består af konglomerater af aflejringer fra krebsdyr, ler og silikater.
Denne rødvin er produceret på 100% Morenillo fra parcellen ‘La Obaga Tomaset‘ der er placeret under kalkstensformationerne i bjergkæden Sierra de Pàndols. Denne type jord består af skrånende lag af konglomerater, “pinyó” og ler, blandet med silt. Med El Templari har vingården ønsket at genskabe deres fortid som et territorium og søge den energi og organisering, som ridderne fra Tempelherreordenen bidrog med under genbefolkningen. Udtrykket “VERMELL VIN” henviser til vinens farve som er mere rød end bourgogne, og genskaber den traditionelle catalanske måde at beskrive denne type vin på. MORENILLO er en næsten udryddet sort, som vingården begyndte at genplante i slutningen af 1990’erne. Morenillo er en druesort med moderat farve, tannin og alkoholisk potentiale. Den forsvandt næsten totalt efter vinlusens hærgen idet den ikke blev genplantet efter udbruddet af phylloxera.
Moranillo-druen kaldes også Spaniens Pinot Noir, idet vinen der produceres på denne drue er kompleks og nuanceret med elegante aromaer og smagsnoter. I glasset fremstår vinen med en lys til medium rød farve, der kan variere fra kirsebærrød til rubinrød.
I næsen en bred vifte af duftende noter herunder røde bær som kirsebær og hindbær, sammen med jordagtige undertoner, skovbundsnoter og krydderier som nelliker og kanel.
Smagsprofilen er ofte kompleks og nuanceret. Den kan have en silkeblød tekstur og medium til let krop, med delikate tanniner, der giver struktur uden at være overvældende. Smagen kan omfatte frugtige nuancer af kirsebær, jordbær og hindbær, undertoner af svampe, læder eller skovbund samt subtile krydrede noter.
Afslutningen på en Morenillo-vin er ofte lang og elegant, med en behagelig syre, der efterlader en forfriskende følelse i munden. Denne type vin har også tendens til at udvikle sig smagsmæssigt med alderen, hvilket giver mulighed for en endnu dybere kompleksitet og finesse over tid.
Morenillo-vinstokken har et nobelt og velstruktureret udseende, hvor alt ved den er af store dimensioner: stammen, skuddene, bladene og drueklaserne. Deres rødvin produceret på Morenillo lagres i leramforaer.
El Templari 2020
kr. 209,50
Moranillo-druen kaldes også Spaniens Pinot Noir, idet vinen der produceres på denne drue er kompleks og nuanceret med elegante aromaer og smagsnoter.
I glasset fremstår vinen med en lys til medium rød farve, der kan variere fra kirsebærrød til rubinrød.
I næsen en bred vifte af duftende noter herunder røde bær som kirsebær og hindbær, sammen med jordagtige undertoner, skovbundsnoter og krydderier som nelliker og kanel.
Smagsprofilen er kompleks og nuanceret. Den kan have en silkeblød tekstur og medium til let krop, med delikate tanniner, der giver struktur uden at være overvældende. Smagen omfatter frugtige nuancer af kirsebær, jordbær og hindbær, undertoner af svampe, læder eller skovbund samt subtile krydrede noter.
Afslutningen på en Morenillo-vin er ofte lang og elegant, med en behagelig syre, der efterlader en forfriskende følelse i munden. Denne type vin har også tendens til at udvikle sig smagsmæssigt med alderen, hvilket giver mulighed for en endnu dybere kompleksitet og finesse over tid.
En særdeles delikat og kompleks, nuanceret vin…
Samlet produktion: 3200 flasker
In stock
Description
Vingården Bàrbara Forés er lokaliseret i byen Gandesa i DO Terra Alta og drives af ægteparret Manuel Sanmartín og Carmen Ferrer med deres datter Pili Sanmartin Ferrer.
Landskaberne er tørre og er en mosaik af vinmarker, oliventræer og kornmarker; masser af sol, meget lidt regn og omgivende fauna af Middelhavsplanter som gyvel, tornblad, rosmarin, timian og brombær sammen med uensartede områder af skov og alt hvad der vokser der.
Hele denne mosaik er med til at præge vinstokkene og druerne og dermed vinenes karakteristika.
Vingården og dens produktion er certificeret økologisk (CCPAE, The Catalan Council of the Organic Production) og praksis i vingården strækker sig ud over kravene fra den økologiske certificering. De betragter det som deres vigtigste mål at reetablere jordens frugtbarhed, reducere erosion af jorden og i det hele taget dyrke efter bæredygtige principper.
Denne vin er fra parcellen ’La Obaga de Tomaset’ som er placeret under kalkstensformationerne i bjergene Serra de Pàndols og markernes jorde er skrånende bakker der består af konglomerater af aflejringer fra krebsdyr, ler og silikater.
Denne rødvin er produceret på 100% Morenillo fra parcellen ‘La Obaga Tomaset‘ der er placeret under kalkstensformationerne i bjergkæden Sierra de Pàndols. Denne type jord består af skrånende lag af konglomerater, “pinyó” og ler, blandet med silt. Med El Templari har vingården ønsket at genskabe deres fortid som et territorium og søge den energi og organisering, som ridderne fra Tempelherreordenen bidrog med under genbefolkningen. Udtrykket “VERMELL VIN” henviser til vinens farve som er mere rød end bourgogne, og genskaber den traditionelle catalanske måde at beskrive denne type vin på. MORENILLO er en næsten udryddet sort, som vingården begyndte at genplante i slutningen af 1990’erne. Morenillo er en druesort med moderat farve, tannin og alkoholisk potentiale. Den forsvandt næsten totalt efter vinlusens hærgen idet den ikke blev genplantet efter udbruddet af phylloxera.
Moranillo-druen kaldes også Spaniens Pinot Noir, idet vinen der produceres på denne drue er kompleks og nuanceret med elegante aromaer og smagsnoter. I glasset fremstår vinen med en lys til medium rød farve, der kan variere fra kirsebærrød til rubinrød.
I næsen en bred vifte af duftende noter herunder røde bær som kirsebær og hindbær, sammen med jordagtige undertoner, skovbundsnoter og krydderier som nelliker og kanel.
Smagsprofilen er ofte kompleks og nuanceret. Den kan have en silkeblød tekstur og medium til let krop, med delikate tanniner, der giver struktur uden at være overvældende. Smagen kan omfatte frugtige nuancer af kirsebær, jordbær og hindbær, undertoner af svampe, læder eller skovbund samt subtile krydrede noter.
Afslutningen på en Morenillo-vin er ofte lang og elegant, med en behagelig syre, der efterlader en forfriskende følelse i munden. Denne type vin har også tendens til at udvikle sig smagsmæssigt med alderen, hvilket giver mulighed for en endnu dybere kompleksitet og finesse over tid.
Morenillo-vinstokken har et nobelt og velstruktureret udseende, hvor alt ved den er af store dimensioner: stammen, skuddene, bladene og drueklaserne. Deres rødvin produceret på Morenillo lagres i leramforaer.
Brand
Celler Bàrbara Forés
Related products
El Quinta 2021
kr. 149,50 - kr. 169,50 Add to cartLlàgrimes del Priorat 2017
kr. 255,00 - kr. 295,00 Add to cartLo Noi del Saxo Blanc 2022
kr. 129,50Original price was: kr. 129,50.kr. 64,75Current price is: kr. 64,75. Add to cart